Bepleisteren van muren en plafonds

Wens je een huis afgewerkt tot in de puntjes? Kies er dan voor om te bepleisteren zodat jouw muren en plafond perfect klaar zijn om te schilderen. Ontdek onze verschillende diensten!

Binnenbepleistering

Ben je momenteel bezig aan een nieuwbouw? Of wens je je huidige muren te renoveren? Dankzij binnenbepleistering worden de muren en het plafond egaal gemaakt en klaargestoomd om verder op te schilderen. Naast nieuwe muren bepleisteren, kunnen we ook jouw oude muren opnieuw bepleisteren.. Zo is jouw huis meteen opgefrist. Wij maken daarbij gebruik van de laatste technieken en kwalitatieve producten. Het pleisterwerk van je huis, is de basis van jouw interieur.

foto1foto1

Cementeren van je badkamer

Naast binnenbepleistering, kunnen wij ook jouw badkamer cementeren. Pleisterwerken Bleyaert cementeert jouw natte ruimtes perfect loodrecht. Zo geniet je jarenlang van een perfect afgewerkte badkamer. Wij geven jouw badkamer ook meteen een waterafstotende laag mee met een perfect gladde afwerking. Dankzij de laatste nieuwe technieken is het cementeren even glad afgewerkt als pleister.

Al gehoord van gevelbepleistering of Crepi?

De gevel van jouw huis geeft meteen de eerste indruk mee. Ben je de oude gevel beu of wens je een nieuwe look voor jouw huis? Dankzij nieuwe gevelbepleistering zoals crepi wordt jouw huis meteen in een modern jasje gestoken. Crepi is een buitenbepleistering die jouw huis extra cachet geeft en de waarde van je huis doet stijgen. Er zijn twee mogelijkheden als je met crepi van start gaat: 

  • Cementeren van de gevel

Hierbij krijgt de gevel een cementlaag en kan er afgewerkt worden met crepi of via overschildering. Crepi is verkrijgbaar in verschillende tinten en korrelgroottes, dus voor elk wat wils!

  • Isoleren van de gevel met crepi als afwerking

Naast een moderne gevel, wordt dit ook een duurzame oplossing voor jouw huis. Zo wordt jouw gevel van kop tot teen geïsoleerd en wordt er een wapeningslaag geplaatst op jouw gevel om scheuren en barsten in de toekomst tegen te gaan. De isolatiewaarde van je huis stijgt én je huis krijgt een nieuwe look. Een duurzame investering die we uitvoeren op nieuwbouw en bestaande woningen.

Wanneer je gevel aan renovatie toe is, de isolatiewaarde van je huis wil verhogen of je huis een moderne look wil geven, is crepi de ideale keuze.

Reken op een professionele stukadoor

Muren bepleisteren of stucen, is geen eenvoudige zaak en vraagt tijd en kennis.  Met een professionele stukadoor kan je rekenen op het beste advies op basis van textuur, bepleistering en kleuren.

fotodienstfotodienst

Pijpeweg 76
8310 sint kruis

Volg ons op facebook

 

info@pleisterwerkenbleyaert.be
0476 36 75 86
BE0648.847.351